Tüm Öğrencilerimizin Dikkatine (Fakültemiz Öğretim Yöntemi)

TIP FAKÜLTESİ

ÖĞRETİM YÖNTEMİ

I-II-III. SINIFLAR

1.       Güz Dönemi Teorik dersler uzaktan öğretim yöntemi ile Tıp Fakültesi Öğrenme Yönetim sisteminde senkron veya asenkron olarak yapılacaktır.

2.       Güz Dönemine ait laboratuvar derslerinin video görüntüleri Öğrenme yönetim sistemi üzerinden takip edilecektir.

3.       Güz Dönemine ait MBU’larının video görüntüleri Öğrenme yönetim sistemi üzerinden takip edilecektir.

4.       Güz Dönemine ait 3. Sınıf klinik eğitimlerin video görüntüleri Öğrenme yönetim sistemi üzerinden takip edilecektir.

5.       Kurul sınavları Öğrenme yönetim sistemi üzerinden daha önce belirlenmiş uzaktan eğitim uygulama esaslarına göre yapılacaktır.

6.       Bahar dönemi tüm dersler pandemi kurallarına uygun olarak yüz yüze yapılacaktır.

IV-V. SINIFLAR

2.       Güz dönemine ait pratik eğitimlerin videoları ilgili ana bilim dalı tarafından Öğrenme Yönetim sistemine yüklenecektir.

3.       Güz dönemine ait staj sınavları Öğrenme yönetim sistemi üzerinden daha önce belirlenmiş uzaktan eğitim uygulama esaslarına göre yapılacaktır.

4.       Bahar dönemi tüm dersler pandemi kurallarına uygun olarak yüz yüze yapılacaktır.

VI. SINIF

1.       Tüm yıl boyunca pratik uygulamalar pandemi kurallarına uygun olarak yüz yüze yapılacaktır.

2.       Tüm yıl boyunca klinik değerlendirme intörn karnesi ile yapılacaktır.

Yayın Tarihi: 17/09/2020