Prof.Dr. Münire ÇAKIR hocamıza Fakültemize Yapmış Olduğu Hizmet ve Katkılarından dolayı plaket takdim töreni yapıldı.

Fakültemiz Dekanlığı Eğitim Öğretim Başkoordinatörü olarak fakültemize uzun yıllar yapmış olduğu hizmet, katkı ve özverili çalışmalarından dolayı fakültemiz Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof.Dr. Münire  ÇAKIR'a, Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Alim KOŞAR ve Fakültemiz Dekanı Prof.Dr. Nilgün ŞENOL'un katılımları ile plaket takdim töreni yapıldı. Törende Prof.Dr. Münire ÇAKIR'a plaketini Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Alim KOŞAR takdim etti.

SDÜ Tıp Fakültesi ailesi olarak hocamıza hizmet ve katkılarından dolayı bizde teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

Yayın Tarihi: 05/06/2024