Fakültemiz 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Dönem 6 Oryantasyon Eğitimi Yapıldı.

2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Dönem 6 Oryantasyon Eğitimi fakültemiz Dönem 1 amfisinde yapıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardınan başlanan programa Dekanımız Prof.Dr. Nilgün ŞENOL, Dekan Yardımcılarımız, Doç.Dr. Sabriye ERCAN ve Doç.Dr. Mehtap SAVRAN katıldı. Eğitim programına konuşmacı olarak, Hastane Başhekim Yardımcısı Dr.Öğr.Üyesi Onur ÜNAL, Dahili Tıp Bilimleri Bölüm ve Adli Tıp A.D. Başkanı Prof.Dr. Süleyman Serhat GÜRPINAR, Dönem 6 Koordinatörü Doç.Dr. Filiz ALKAYA SOLMAZ, Hastane Kalite Direktörü Didem EKER, Tıp Eğitimi ve Bilişimi A.D. Başkanı Doç.Dr. İnci BAŞER KOLCU, Tıp Eğitimi ve Bilişimi A.D. Öğretim Üyesi Doç.Dr. Giray KOLCU ve Fakültemiz 26. dönem mezunlarından Dr.Selin Alara AYKUT ile Dr.Nesibe Bilge GÜNDOĞAR katıldı.

Eğitimde 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılında Dönem 5 den Dönem 6 ya geçen öğrencilerimize intörn hekimlik hakkında bilgiler verildi. Programın ikinci bölümü öğleden sonra hastane konferans salonunda gerçeklişti. Öğleden sonraki eğitimde hastane Bilgi İşlem Birimi personeli Yaşar ÇİFTÇİ, intörnlerimize elektronik karar destek sistemleri hakkında bilgi verdi.

Yayın Tarihi: 11/07/2024