Dekanımız ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Alim Koşar INHSC2023 Düzenleme Kurulu Üyeleriyle Bir Araya Geldi

Fakültemiz 2. Uluslararası / 5. Ulusal Sağlık Hizmetleri Kongresi (INHSC2023) bu yıl 2-4 Kasım 2023 tarihlerinde başarıyla gerçekleştirildi.
Sağlık ve tıp bilimlerinden birçok çalışmanın yer aldığı Kongrede bu sene Cumhuriyetimizin 100. Yılında olmanın heyecanı, coşkusu ve gururu ile “Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yılı” özel tema olarak belirlendi.

Kongre Düzenleme Kurulu üyeleri ile bir araya gelen Dekanımız ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Alim Koşar bir konuşma yaparak; “kongrede emeği geçen herkese teşekkür etti”. Bu yıl beşincisini düzenlediğimiz etkinliğimizin “tüm paydaşlarla büyük bir dayanışma içerisinde her geçen sene daha da büyüdüğünü ve güzelleştiğini” ifade etti. Bu tip etkinliklere “başlamanın çok önemli olduğunu, ama bunu devam ettirmenin daha da önemli olduğunu” belirterek, Kongrede emeği geçen, destek olan herkese bir kez daha teşekkür etti. Prof. Koşar konuşmasını “daha nice güzel etkinlikler ve kongreler dileyerek” tamamladı.
Tören plaket takdimi ile sona erdi.
Gelecek kongrelerimizde tekrar buluşmak dileğiyle…

Yayın Tarihi: 22/11/2023