Fakültemiz Dönem 2 Öğrencilerinin ÖÇM Kapsamında Isparta Belediyesi Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Gezisi

Halk Sağlığı ABD tarafından bir grup dönem 2 öğrencisi ile ÖÇM(Özel Çalışma Modülü ) programı kapsamında 23.02.2024 tarihinde Isparta Belediyesi Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkez 'ne gezi düzenlendi. Gezide öğrencilerin hayvan sevgisi ve farkındalığını artırmak ,öğrencilere sokak hayvanlarının yaşamları hakkında bilgi vermek ve onlara nasıl yardımcı olabileceklerini öğrenmeleri amaçlandı. Etkinlikte orada yaşayan hayvanlarla etkileşimde bulunuldu, incelemeler yapıldı. Ayrıca, merkezin veteriner hekimlerinden Osman BÜTÜNER ve Abdullah ÇALIŞ tarafından merkezin donanımı, hayvanların bakımı ve korunması konularında bilgilendirme yapıldı.

Yayın Tarihi: 27/02/2024