Üniversitemiz ve Fakültemiz Dekanlığı Proje Ofisi’nin Planlı Periyodik Faaliyet Toplantısı Rektör, Rektör Yardımcıları Ve Bilimsel Araştırma Projeler Koordinatörünün Katılımıyla Yapıldı

Üniversitemiz ve Fakültemiz Dekanlığı Proje Ofisi’nin Planlı Periyodik Faaliyet Toplantısı Rektör, Rektör Yardımcıları Ve Bilimsel Araştırma Projeler Koordinatörünün Katılımıyla Yapıldı.

Bu toplantıda proje ofisinin 5 aylık ilk faaliyet raporu katılımcılara ofis sorumlusu Prof.Dr. Halil AŞCI ve ekibi tarafından okundu.  Bu toplantının ilk olması sebebiyle katılımcılar detaylı bir şekilde patent, proje başvuruları ve bilimsel etkinlikler konusunda detaylı bilgi almak istediler. Tıp fakültesi araştırmacılarının proje ofisi yönlendirmesiyle edindikleri fikri mülkiyet hakları, proje katılımları, bilimsel etkinliklere katılımlar gibi konularda bilgi verildi. Rektör Prof.Dr. Mehmet SALTAN, Rektör Yardımcıları Prof.Dr. Alim KOŞAR, Prof.Dr. Nihat AYYILDIZ, Prof.Dr. Mehmet GENÇTÜRK, Tıp Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Nilgün ŞENOL, Dekan Yardımcısı Doç.Dr. Sabriye ERCAN ofis çalışmalarının daha verimli olması için önerilerde ve yönlendirmelerde bulundular, yapılacaklar hakkında bilgi alışverişinde bulundular. SDÜ Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinatörü Prof.Dr. Serdal TERZİ’nin Tıp Fakültesi Dekanlığı, Proje Ofisi’nin Rektörlük BAP Koordinasyon Birimi gerçekleştireceği köprü görevinin daha iyi nasıl olacağı konusunda önerileri oldu. Proje Ofisi sorumlusu Prof.Dr. Halil AŞCI gelecekte yapılacak etkinliklerde bu yönlendirmelerin yararlı olacağını katılımcılara anlattı.

Yayın Tarihi: 31/07/2024
Okunma Sayısı: 318