Doç. Dr. Mevlüt Serdar Kuyumcu Uluslararası Pacing World Series 2024 Kongresinde “En İyi Klinik Kalp Pili Olgusu” kategorisinde birincilik ödülü kazandı.

Her sene kalp pili konusunda tüm dünyadan Kardiyoloji doktorlarının zorlu kalp pili operasyonlarını paylaştığı ve en iyi operasyonların uluslararası juri tarafından değerlendirilerek ödüllendirildiği 40’tan fazla ülkenin katılımıyla gerçekleşen Pacing World Series 2024 kongresinde, Doç. Dr. Mevlüt Serdar Kuyumcu “Best Clinical Practice” kategorisinde birincilik ödülü kazandı.
Süleyman Demirel Üniversitesi adına bir ödül daha almanın gururu ve mutluluğu içerisinde olduğunu belirten Doç. Dr. Mevlüt Serdar Kuyumcu, ödül alan vakanın operasyonunda ve vakanın hazırlanmasında büyük emekleri olan Doç. Dr. Bayram Ali Uysal, Dr. Sebahat Ulusan, Mehmet Hakan Uzun, Dr. Ahmet Vural, Dr. Kadir Şeker ve Dr. Muhammet Ali Ekiz’e, destekleri için Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Saltan’a, Dekanımız Prof. Dr. Nilgün Şenol’a ve Başhekimimiz Prof. Dr. Taylan Oskay’a teşekkür etti.

Yayın Tarihi: 02/07/2024