Kariyer Günleri Etkinliklerinin İlki Düzenlendi.

       Kariyer Günleri Etkinliklerinin İlki Düzenlendi. Tıp Fakültesi öğrencilerinin mezuniyet sonrası çalışma şartları ve yerleri ile ilgili sorularına cevap veren "Köprüden Sonra Ne Var? Tıp Mezunları İçin Kariyer Rehberi" başlıklı oturum 04 Haziran 2024 tarihinde Hastanemiz Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Toplantı Fakültemiz Dekanı Prof.Dr. Nilgün ŞENOL ve Fakültemiz Ortopedi ve Travmatoloji A.D. Başkanı Prof.Dr. Metin Lütfi BAYDAR' ın açılış konuşmaları ile başladı.

   Fakültemiz Halk Sağlığı A.D. Öğretim Üyesi Doç.Dr. Özgür ÖNAL' ın oturum başkanlığını yaptığı toplantıda, mezuniyet sonrası farklı alanlarda çalışmış olan ve şu anda Fakültemiz Halk Sağlığı A.D. da tıpta uzmanlık eğitimi alan Arş.Gr. Dr. Merve GÜVEN, Arş.Gör. Ramazan ÖZTOP, Arş.Gör. Ömer KALAYCI, Arş.Gör.Hayrunnisa Merve AKYOL ve Halk Sağlığı Anabilim Dalında uzmanlık eğitimini tamamlamış ve halen Isparta Merkez Toplum Sağlığı Merkezi Müdürü olan Uzm Dr. Serdar YILDIRIM konuşmacı olarak yer aldı.

     Öğrenciler için oldukça faydalı geçen bu etkinliğin düzenlenmesinde sağlamış oldukları katkılardan dolayı Fakültemiz Halk Sağlığı A.D. Öğretim Üyeleri ve Uzmanlık Öğrencilerine SDÜ Tıp Fakültesi ailesi olarak teşekkür ederiz.

Etkinliğe dair rapor Fakültemiz Birim Kalite sayfasına eklenmiş olup, rapora buradan ulaşablirsiniz.

 

 

Yayın Tarihi: 05/06/2024
Okunma Sayısı: 203