SDÜTF 3. Ulusal Sağlık Hizmetleri Sempozyumu Başarıyla Gerçekleştirildi.

Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi tarafından bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen Ulusal Sağlık Hizmetleri Sempozyumu Isparta Hilton Inn Hotel’de başarıyla tamamlandı.

19 Kasım 2021 günü saat 10:00’da Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan açılış programı Üniversitemiz tanıtım videosu ve Prof. Dr. Adnan ATAÇ tarafından hazırlanan “Doğada Dinamizm” konulu fotoğraf gösterisi ile devam etti.

Açılış programımızı Isparta Valimiz Sayın Ömer SEYMENOĞLU ve Rektörümüz Prof. Dr. İlker Hüseyin ÇARIKÇI onurlandırdılar.

Dekanımız Prof. Dr. Alim KOŞAR tarafından yapılan sempozyum hakkındaki bilgilendirme ve açılış konuşmasının ardından Rektörümüz ve Valimiz birer konuşma yaptılar.

Açılış programı SDÜ Bilim TV tarafından canlı olarak yayımlandı.

 

Açılış programı için tıklayınız: https://w3.sdu.edu.tr/haber/10412/3-ulusal-saglik-hizmetleri-sempozyumu-basladi

 

Sempozyumun bilimsel programı 19 Kasım 2021 günü öğleden sonra 13:30’da başladı ve 20 Kasım 2021 günü akşamına kadar devam etti. Oturumlar melez (hibrit-hem yüz yüze hem de çevrim içi), sadece yüz yüze ve sadece çevrim içi seçenekleriyle gerçekleştirildi.

Isparta’nın tıbbi endemik bitkiler zenginliğine ve çeşitliliğine ithafen düzenlenen atölye (workshop) çalışmasının hem bilimsel oturumu hem de uygulama kısmı büyük ilgi gördü.

Sempozyum’da pandemiye ilişkin alınması gereken tüm tedbirler alındı, bu konuda herhangi bir aksaklığa meydan verilmedi.

 

Sempozyum programı için tıklayınız: https://www.ushs2021.com/program/

 

Sempozyuma ilgi, katılım  ve katkılarınızdan dolayı teşekkür ederiz.

Gelecek etkinliklerde görüşmek üzere…

Yayın Tarihi: 22/11/2021
Okunma Sayısı: 520