TUMS Uluslararası İlişkiler Direktörü Dr. Zargaran Fakültemizi ziyaret etti

İran’daki Tahran Tıp Bilimleri Üniversitesinin (Tehran University of Medical Sciences-TUMS) Uluslararası İlişkiler Direktörü Dr. Arman Zargaran Fakültemizi ziyaret etti.

Dekanımız Prof. Dr. Alim Koşar tarafından kabul edilen Dr. Zargaran ile mevcut Mevlana ve İkili İşbirliği Mutabakatlarımız (MoU) kapsamında müşterek yapılabilecek projeler, iş birlikleri ve diğer çalışmalar konuşuldu. Ziyarette Dekan Yardımcılarımız Doç. Dr. Kanat Gülle ve Doç. Dr. E. Elif Özkan ile Mevlana Uluslararası İlişkiler Koordinatörümüz Dr. Öğr. Üyesi Fuat İnce hazır bulundular.

Görüşmenin ardından Dr. Zargaran’a Fakültemiz ve ilgili birimlerimiz gezdirilerek gerekli bilgilendirmeler yapıldı.

Ziyaret Üniversitemiz Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğünde gerçekleştirilen görüşmelerle sona erdi.

Yayın Tarihi: 02/05/2023