Fakültemiz Kurumlar Arası Yatay Geçiş Sonuçları

Fakültemiz Kurumlar Arası Yatay Geçiş Sonuçları İçin Tıklayınız

Asil adayların kayıt işlemleri 27-28 Temmuz 2020 tarihleri arasında  fakültemiz dekanlığına yapılacaktır.

Yedek adayların ilanı 30 Temmuz 2020, kayıt işlemleri ise 05 Ağustos 2020 tarihlerinde yapılacaktır.

Kayıt İşlemleri İçin Gerekli Belgeler

1-T.C. Kimlik numarasını gösterir resmi onaylı bir belge.

2-2 adet ön cepheden çekilmiş kılık ve kıyafet yönetmeliğine uygun vesikalık fotoğraf.

3-Yatay geçişine engel bir durum olmadığına dair belge (Kütüphane ve Dökümantasyon Daire Başkanlığı, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı, Fakülte ve Yüksekokul v.b.) taşınıra kayıtlı materyallar (Kitap, cihaz vb materyal).

*** Adayların kesin kayıt için şahsen başvurmaları gerekmekte olup posta yolu ile kayıt yapılmayacaktır. Belirtilen tarihlerde kaydını yaptırmayan adaylar herhangi bir hak iddia edemezler.

Yayın Tarihi: 24/07/2020