Fakültemiz 2020-2021 Bahar Dönemi Eğitim Yöntemi.

TIP FAKÜLTESİ

ÖĞRETİM YÖNTEMİ

I-II-III. SINIFLAR

1.Bahar Dönemi Teorik dersler uzaktan öğretim yöntemi ile Tıp Fakültesi Öğrenme Yönetim sisteminde senkron veya asenkron olarak yapılacaktır.

2.Bahar Dönemine ait laboratuvar derslerinin video görüntüleri Öğrenme yönetim sistemi üzerinden takip edilecektir.

3.Bahar Dönemine ait MBU’larının video görüntüleri Öğrenme yönetim sistemi üzerinden takip edilecektir.

4.Bahar Dönemine ait 3. Sınıf klinik eğitimlerin video görüntüleri Öğrenme yönetim sistemi üzerinden takip edilecektir.

5.Kurul sınavları Öğrenme yönetim sistemi üzerinden daha önce belirlenmiş uzaktan eğitim uygulama esaslarına göre yapılacaktır.

IV-V. SINIFLAR

1.Bahar Dönemi Teorik dersleri 1 Mart 2021 tarihine kadar uzaktan öğretim yöntemi ile 1 Mart 2021 tarihinden itibaren pandemi kurallarına uygun olarak yüz yüze yapılacaktır.

2.Bahar Dönemi pratik dersleri pandemi kurallarına uygun olarak yüz yüze yapılacaktır.

3.Staj sınavları 1 Mart 2021 tarihinden itibaren pandemi kurallarına uygun olarak yüz yüze yapılacaktır.

VI. SINIF

1.Tüm yıl boyunca pratik uygulamalar pandemi kurallarına uygun olarak yüz yüze yapılacaktır.

2.Tüm yıl boyunca klinik değerlendirme intörn karnesi ile yapılacaktır.

NOT: Pandemi sürecine göre ders programlarında, uygulamalarında ve ölçme-değerlendirmede değişiklikler yapılabilir.

Yayın Tarihi: 15/02/2021