TOTBİD-TOTEK yönetim kurulu üyelerince, Fakültemiz Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalına mezuniyet sonrası asistan eğitimi akreditasyonu ziyareti yapıldı.

TOTBİD-TOTEK (Türk Ortopedi ve Travmatoloji Birliği Derneği- Türk Ortopedi ve Travmatoloji Eğitim Konseyi) yönetim kurulu üyeleri tarafından, 28.05.2021 tarihinde Fakültemiz Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı’na mezuniyet sonrası asistan eğitimi akreditasyonu ziyareti yapıldı.

Tüm gün boyunca asistan eğitimini gözlemleyen TOTEK yönetim kurulu üyeleri hastanemiz Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı’na ait servis, poliklinik, ameliyathane ve ardından acil servis ve Fakültemiz Deney Hayvanları Laboratuvarında incelemede bulunmuşlardır.

Son olarakta Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Alim KOŞAR ve Rektörümüz Prof. Dr. İlker Hüseyin ÇARIKÇI ’ya nezaket ziyaretlerinde bulunmuşlardır.

Yayın Tarihi: 02/06/2021