2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Başladı

2019-2020 eğitim öğretim yılı dekanımız Prof.Dr. Alim KOŞAR ın fakültemiz dönem 1 öğrencilerine yaptığı ilk ders konuşması ile başladı. Öğrencilerimizin 25 yıllık köklü bir kurumda hekimlik eğitimine başladıklarını ve fakültemizde verilen eğitimin yapılan iyileştirmeler ile her geçen yıl daha da etkin ve yetkin bir hale geldiğini anlatan Prof.Dr. Alim KOŞAR, iyi bir hekim olmanın öneminden bahsederek, hekimlikte yabancı dil ve iletişim kurmanın önemini anlatıp karşıdaki insanla kurulacak iletişim kalitesinin hekimlikteki önemi ve küresel bilgiye ulaşmada yabancı dilin önemi hakkında öğrencilerimize tavsiyelerde bulundu. Fakültemize eğitime başlayan öğrencilerimize başarılar dileyerek konuşmasına son verdi.

Ardından kürsüye gelen dekan yardımcımız Doç. Dr. Kanat GÜLLE fakültemizde verilen eğitim öğretimin işleyişi hakkında öğrencilerimizi bilgilendirdi.

Yayın Tarihi: 16/09/2019