Dönem IV Öğrencileri İçin Oryantasyon Eğitimi Düzenlendi

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Dönem IV öğrencilerimiz için düzenlenen Oryantasyon Eğitimi 04 Eylül 2019 Çarşamba günü Üniversitemiz Araştırma ve Uygulama Hastanesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Dönem IV öğrencilerine yönelik yapılan eğitim Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Alim KOŞAR’ın açılış konuşması ile başladı.

“Klinikte Öğrenme Ortamları” konusunda Fakültemiz Tıp Eğitimi ve Bilişimi Ana Bilim Dalı Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Giray KOLCU , “Klinikte Etik Kurallar” konusunda Adli Tıp Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Süleyman Serhat GÜRPINAR ve “Kliniğe Giriş” konusunda ise Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hasan ÇETİN  tarafından öğrenciler bilgilendirilmiştir.

Yayın Tarihi: 04/09/2019