Öğrenci Sunumu (Akciğer Kanserinde Otomatik Teşhis Koyma Uygulaması )

Danışmanlığını Fakültemiz öğretim üyelerinden Doç. Dr. Nihat Şengeze'nin yaptığı ve Fakültemiz öğrencilerinin de aralarında bulunduğu "Sinirbilim Topluluğu"nun etkinlik duyurusu aşağıda paylaşılmıştır.

Öğrenci Sunumu - Akciğer Kanserinde Otomatik Teşhis Koyma Uygulaması Topluluğumuz üyelerinin sunum yapma becerilerine katkıda bulunup birbirinden farklı konular hakkında bilgi sahibi olmayı sağlayan ve fikirlerin ifade edildiği dinamik bir ortam yaratan öğrenci sunumlarımız yeni dönemde de kaldığı yerden devam ediyor! ✨ Öğrenci sunumumuz topluluğumuz üyesi Mühendislik Fakültesi Dönem 4 öğrencisi Muhammed Fatih HÖCÜ tarafından 15 Aralık Cuma günü 12.45-13.20 saatleri arasında SDÜ Tıp Fakültesi Toplantı Salonu A’da gerçekleştirilmiştir.

Yayın Tarihi: 05/01/2024