Fakültemiz Birim Danışma Kurulu Toplantısı Düzenlendi.

Fakültemizin iş dünyası ve diğer paydaşlarla olan ilişkilerini geliştirmek, paydaş görüş, öneri ve beklentilerinin daha sistematik, düzenli ve kapsayıcılığını sağlamak, öğrencilerimizin ve öğretim elemanlarımızın kurumlarımızın faaliyetleri hakkında bilgilendirilmesi, fikir alışverişlerinde bulunulması,  ortak organizasyonlar planlanması amacıyla  oluşturulan Fakültemiz Birim Danışma Kurulumuz 2024 yılının birinci toplantısını 21 Mart 2024 Perşembe günü gerçekleştirdi.

Fakültemiz Dekanı Sayın Prof. Dr. Nilgün ŞENOL’un başkanlığında toplantımıza, Dekan Yardımcısı Sayın Doç. Dr. Sabriye ERCAN, Dekan Yardımcısı Sayın Doç. Dr. Mehtap SAVRAN, Isparta İl Emniyet Müdür Yardımcısı Sayın Volkan GÜNEŞ, Isparta İl Sağlık Müdürü V. Sayın Dr. Mehmet Nazif AYDIN , Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Faaliyetleri Birimi Şube Müdürü Sayın İsmail TOĞAR, , Isparta Afet ve Acil Durum İl Müdür V. Sayın Mustafa BAŞKAYA,  Özel Davraz Yaşam Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Dr. Bayram GÜVEN,  Yeşilay Isparta Şube Başkan Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Mustafa SAYGIN, Türk Kızılay Isparta Şube Yetkilisi Sayın Çiğdem AKALIN, Kadın Hekimler Eğitime Destek Vakfı Isparta Temsilcisi Sayın Dr. Öğretim Üyesi Pınar KARABACAK, Sosyal Hizmetler Derneği Dernek Başkan Yardımcısı Sayın Ramazan ÇELİK, Göller Yöresi Tip-1 Diyabet Derneği Dernek Başkan Yardımcısı Sayın Hemşire Ayşe OKTAY, Isparta Şehir Hastanesi Acil Tıp Kliniğinden Sayın Dr. Emin ESEN,  Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürü ve Fakültemiz Tıp Eğitimi ve Bilişimi Ana Bilim Dalı Başkanı Sayın Doç. Dr. M. İnci BAŞER KOLCU, Fakültemiz Tıp Eğitimi ve Bilişimi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Sayın Doç. Dr. Giray KOLCU katıldı.

Dış paydaşlarımızın değerli katılımları ile gerçekleştirilen toplantıda Fakültemiz amaç ve hedeflerinin geliştirilmesi, Fakültemizde “Olağanüstü Hallerde Derslerin Verilmesi ve Sınavların Yapılması ile İlgili Usul ve Esaslar” ile ilgili görüş ve önerilerin alınması,  dış paydaşlarımız ile sürdürülebilir bir işbirliğinin sağlanması, ilişkilerin geliştirilmesi ve deneyim paylaşımında bulunulmasına yönelik önemli kararlar alındı. Toplantı, Birim Danışma Kurulu Üyelerinin dilek ve temennilerin ardından sona erdi.

Yayın Tarihi: 22/03/2024
Okunma Sayısı: 283