Fakültemizin Öğretim Üyeleri ‘Sağlık Olsun’ Programına Konuk Oldu

Fakültemizin öğretim üyeleri SDÜ Radyo TV Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından düzenlenen ‘Sağlık Olsun’ programına konuk olup sundukları sağlık hizmetlerine değinerek uzmanlık alanlarına özgü bilgilendirmelerde bulundu.
‘Sağlık Olsun’ programına erişim için bağlantıyı kullanınız: https://www.youtube.com/playlist?list=PL7RgoSUzOks7WOT4-o94e1zWdg3FBhnWN

23 Mart 2022 tarihli programın konuğu Prof. Dr. Onur KAYA (Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi)
31 Mart 2022 tarihli programın konuğu Doç. Dr. Mustafa KARABACAK (Kardiyoloji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi)
7 Nisan 2022 tarihli programın konuğu Prof. Dr. Önder ÖZTÜRK (Göğüs Hastalıkları Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi)