Prof Dr. ALİM KOŞAR'a Veda Töreni Yapıldı

Fakültemiz de yedi yıldan fazladır Dekanlık görevini yürütünen Rektör Yardımcımız ve Fakültemiz Üroloji anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Alim KOŞAR 30.11.2023 tarihi itibarı ile dekanlık görevini devretti. Dekanlığımız idari personeli tarafından Prof. Dr. Alim KOŞAR' a birlikte çalışılan yıllar anısına çiçek takdim töreni yapıldı. Yapılan  törende kısa bir konuşma yapan. Prof. Dr. Alim KOŞAR, Dekan olarak görev yaptığı yedi yılı aşkın süredir idari personelimiz ile güzel uyumlu takım çalışması yaptıklarını ve personelimizin çalışmalarından memnun olduklarını dile getirdi. Geçen süre zarfında personelden helallik dileyen hocamız personelimizin helalliğini aldıktan sonra idari personelin alkışları eşliğinde görevine veda etti.

Fakültemiz olarak Öğretim Üyemiz ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Alim KOŞAR' a hizmetleri için teşekkür eder, görevinde başarılar dileriz.

Yayın Tarihi: 30/11/2023