Dekan Yardımcılığı Görev Teslimi Yapıldı

Fakültemiz Dekan yardımcılığı görevini yürütmekte iken 19 Eylül 2019 tarihinde SDÜ Araştırma Uygulama Hastanesi Başhekimliği görevine atanan Prof.Dr. Rasih YAZKAN dan boşalan Dekan Yardımcılığı görevine fakültemiz Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı öğretim üyelerinden  Prof.Dr. Tolga ATAY' ın 20 Eylül tarihinde atanması sebebi ile dekanlığımızda devir teslim töreni düzenlendi.

Törende kısa bir konuşma yapan Dekanımız Prof.Dr. Alim KOŞAR, üç yılı aşkın süredir birlikte görev yapmaktan mutluluk duyduğu Prof.Dr. Rasih YAZKAN' a teşekkür ederek çiçek ve plaket taktim etti.

Dekan Yardımcılığı görevine yeni atanan Prof.Dr. Tolga ATAY' a da yeni görevinde başarılar dileyerek çiçek taktiminde bulundu.

Törene Fakültemiz diğer Dekan Yardımcısı Doç.Dr. Kanat GÜLLE, Tıp Eğitimi ve Bilişimi A.D. Öğretim üyeleri Dr.Öğr.Üyesi Giray KOLCU, Dr.Öğr.Üyesi M. İnci BAŞER KOLCU ve Fakülte Sekreterimiz Zafer DURAN katıldı.

Yayın Tarihi: 23/09/2019