Akademik Genel Kurul Toplantısı ve Prof.Dr. Mahmut BÜLBÜL e Veda Programı Yapıldı.

Hastenimiz Konferans Salonunda öğretim üyelerimizin katılımları ile Akademik Genel Kurul toplantısı ve fakültemizden emekliye ayrılan Genel Cerrahi Anabilim Dalı öğretim üyelerimizden Prof.Dr. Mahmut BÜLBÜL için veda programı yapıldı.

Törene Rektör yardımcımız Prof.Dr. Murat Ali DULUPCU ve Dekanımız Prof.Dr. Alim KOŞAR katıldı.

Prof.Dr. Alim KOŞAR tarafından Prof.Dr. Mahmut BÜLBÜL e hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi verildi.

Program sonunda Prof.Dr. Mahmut BÜLBÜL onuruna kokteyl verildi.

Tıp Fakültesi ailesi olarak Emekliye ayrılan değerli hocamız Prof.Dr. Mahmut BÜLBÜL' e emeklilik hayatında sağlıklı ve huzurlu günler temenni eder fakültemize vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz.

Yayın Tarihi: 04/01/2019
Uzaktan Eğitim Duyuruları