20 Ağustos 2017 Pazar

2014 TUS Sonbahar Dönemi Yeni Değerlendirme İşlemleri

25 Temmuz 2017 Salı 14:20 tarihinde eklendi | 1271 defa okundu

2014 Sonbahar Dönemi Yeni Değerlendirme İşlemlerine Göre TUS başvuruları 07.08.2017 Mesai Bitimine Kadar Yapılacaktır.

2014 SONBAHAR DÖNEMİ MAHKEME KARARI İLE FAKÜLTEMİZE ATANMAYA HAK KAZANAN ADAYLARIN HAZIRLAYACAĞI BELGELER

İlgili kadrolara atanmaya hak kazanan adayların Fakültemiz Dekanlığına şahsen müracaat ederek evrakları teslim etmeleri gerekmektedir.

1-

Dilekçe (Ekteki dilekçenin doldurularak gerekli evraklar ile birlikte Dekanlığımıza verilmesi gerekmektedir..)

2

Başvuru Belgesi

3

Sağlık Raporu (Psikiyatri A.D. Alınacak tek hekim raporu geçerlidir.) (Özel Sağlık Kuruluşlarından Alınacak Olan Sağlık Raporları Kabul Edilmeyecektir)

4

Lisans, Yüksek Lisans(varsa), Doktora (varsa) diplomalarının aslı ve fotokopileri)

5

Nüfus Cüzdan Fotokopisi

6

TUS Sonuç Belgesi

7

Erkek adaylar için askerlik durum belgesi.

8

20 adet Fotoğraf  ( Fotoğraflar son altı ayda çekilmiş olmalıdır.)

9

Daha önce Kamu Kurumunda çalışılmış ise hizmet belgesi.

10

Halen görevine devam edenler için Görev Yeri Belgesi.

11

Güvenlik Araştırma Formu (5 Adt)

12

Adli Sicil Kaydı