Biyoistatistik ve Tıbbi Bilişimi A.D.

TARİHÇE

Biyoistatistik ve Tıbbi Bilişimi Anabilim Dalı 16.04.2009 tarihinde 11515 sayılı YÖK kararı ile kurulmuştur.

YER ve KAPASİTE

Anabilim dalımıza ait ortak salonlar dışında şimdilik herhangi bir laboratuvar veya seminer salonu bulunmamaktadır. Bu ihtiyaç Öğretim üyelerinin odalarında yapılmakta olup, bilimsel çalışmalar ve etkinlikler yürütülmektedir. 3 adet projeksiyon cihazı ile sunumlar yapılabilmektedir.

VERİLEN DERSLER

Anabilim dalımız Tıp, Diş hekimliği, Eczacılık, Sağlık Bilimleri Fakültesi, İİBF Sağlık Yönetimi ve FEF İstatistik Bölümlerinde eğitime alanı ile ilgili konularda eğitime katkı sağlamaktadır.

Biyoistatistik

Kanıta Dayalı Tıp

Özel Çalışma Modülü Seçmeli Dersleri

Biyoistatistik (Sağlık Bilimleri Enstitüsü)