Engelsiz Üniversite Ödülleri Kapsamında Fakültemiz Turuncu Bayrak Almaya Hak Kazandı.

Yükseköğretim kurumlarındaki engelli bireylerin; mekânlara, eğitsel imkânlara ve sosyo-kültürel faaliyetlere erişimleri konusunda farkındalık yaratılması ve iyi uygulamaların yaygınlaştırılması amacıyla Yükseköğretim Kurulu(YÖK) tarafından verilen“ Engelsiz Üniversite Ödülleri” sahiplerini buldu.

Yerleşke sınırları içerisinde engelli bireylerin tam, etkin ve eşit katılımını sağlamak amacıyla gerçekleştirilen çalışmaların tespiti ile yapılan değerlendirme neticesinde Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültemiz, “2022 Yılı Mekânda Erişebilirlik Ödülü”ne layık görülerek Turuncu Bayrağın sahibi oldu.

YÖK'ün ülkemizdeki üniversitelerin değerlendirmeye aldığı “Engelsiz Üniversite Ödülleri 2022” kapsamında Üniversitemiz Tıp Fakültemiz ile turuncu bayrağı almaya hak kazanan 71 üniversiteden birisi oldu.

Yayın Tarihi: 01/09/2022