Sdü Araştırma Ve Uygulama Hastanesi Kısmi Zamanlı Öğrenci Alımı İlanı

Üniversitemiz öğrencilerinin çalışma, dinlenme ve ilgi alanlarına göre serbest zamanlarını değerlendirmek, yeni ilgi alanları kazanmalarına imkân sağlamak, sosyal durumlarının iyileşmesine ve yeteneklerinin gelişmesine katkıda bulunmak, birlikte düzenli ve disiplinli çalışma alışkanlıkları kazandırmak amacıyla Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi birimlerinde çalıştırmak üzere 2 (iki) kişi Tıp Fakültesi Öğrencisi, 1 (bir) kişi Biyoloji Bölümü Öğrencisi,7 (yedi) kişi Sağlık Yönetimi Bölümü Öğrencisi olmak üzere kısmi zamanlı öğrenci alımı yapılacaktır.

Aranılan nitelikler, ilgili idari amirler ve ilgili birimler tarafından belirlenecek olup alımlar mülakatla yapılacaktır.

BAŞVURU TARİHİ ve YERİ

Başvurular, 23 Şubat 2024-28 Şubat 2024 tarihleri arasında SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi Öğrenci İşleri Birimine mesai saatleri içerisinde şahsen yapılacaktır.

MÜLAKAT TARİHİ

Mülakat, 29 Şubat 2024 Perşembe günü gerçekleşecektir.

EVRAK HAZIRLAMA TARİHİ

Evrak hazırlama işlemleri 4 Mart 2024-7 Mart 2024 tarihleri arasında gerçekleşecektir.

***ÖNEMLİ: Evraklar, SDÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Kısmi Zamanlı Öğrenci Birimine teslim edilecektir.

İŞE BAŞLAMA TARİHİ

11 Mart 2024 Pazartesi günü