3. Ulusal Sağlık Hizmetleri Sempozyumu

Değerli meslektaşlarımız, akademisyenlerimiz, sağlık profesyonellerimiz, araştırmacılarımız ve öğrencilerimiz,
Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi 3. Ulusal Sağlık Hizmetleri Sempozyumu’na sizleri davet etmekten mutluluk ve şeref duymaktayız.
Sempozyumumuzda Tıp, Diş Hekimliği, Veteriner Hekimlik, Eczacılık, Hemşirelik, Ebelik, Çok Disiplinli Sağlık Bilimleri ve Sağlıkla İlgili Çok Disiplinli Bilimler ile Sağlıkla İlgili Diğer Tüm Çalışmaların ele alınması amaçlanmıştır. Bu nedenle sempozyumumuz sağlıkla ilgili olanlar başta olmak üzere tüm disiplinleri kapsayacak şekilde tam bir bilgi şöleni olarak düşünülmüş ve bu doğrultuda oturumlar planlanmıştır.
Tüm Tıp ve Sağlık Bilimleri ile ilgili konuların ele alınacağı kaliteli bir bilimsel program çerçevesinde, birbirinden değerli konuşmacıları dinlemek ve kendi deneyimlerinizi paylaşmak amacıyla 19-20 KASIM 2021 tarihinde, Isparta Hilton Garden Inn Hotel’de, HİBRİT (Yüz yüze ve Online) olarak düzenleyeceğimiz sempozyumumuzda sizleri görmekten mutluluk duyarız.
En iyi dileklerimizle.

AYRINTILI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ