Fakültemizde Uzaktan Eğitim Başlamıştır.

Değerli öğretim üyelerimiz ve sevgili öğrencilerimiz 06.04.2020 tarihi itibarı ile fakültemizde uzaktan eğitim dönemi başlamıştır. Yaklaşık 3 haftadır tüm dönemler için ders materyalleri (sunumlar, pdf dökümanları, videolar, ses kayıtlar vb.) öğrenme yönetim sistemine yüklenmiştir. Dün gece denemelerini bitirdiğimiz senkron ders için Adobe connect programı öğrenme yönetim sistemi içinde yerini almıştır. 10 oturuma aynı anda müsade eden sistem 100 öğrencinin aynı anda bağlanmasına imkan vermektedir. Öğretim üyelerimiz, Uzaktan eğitim platformumuza yürütmekte olduğunuz ders sayfanız üzerinden erişebilirsiniz. Uzaktan eğitim platformu olan Adobe Connect kullanıcı bilgileriniz aşağıdaki gibidir. Herhangi bir sorunla karşılaştığınızda Tıp Eğitimi ve Bilişimi Ana Bilim Dalından Öğretim Görevlisi Sadettin Demir'e (3658) ulaşabilirsiniz. Şifrenizi değiştirmek isterseniz sdutip.adobeconnect.com sayfasına girerek "Profilim" alanı üzerinden değiştirebilirsiniz.

Başarılı bir Uzaktan Eğitim dönemi dileklerimizle....

*   Kullanıcı adı: Beş haneli sicil numaranız.
  *   Şifre: Sdu!beşhanelisicil numaranız

Örnek olarak, sicil numaranız 123 ise;