1. Uluslararası / 4. Ulusal Sağlık Hizmetleri Kongresi Düzenlenecek

Gül ve Tıbbi Aromatik Bitkilerin Başkenti Isparta Sizleri Bekliyor…

Değerli meslektaşlarımız, akademisyenlerimiz, sağlık profesyonellerimiz, araştırmacılarımız ve öğrencilerimiz,  1. Uluslararası / 4. Ulusal Sağlık Hizmetleri Kongresi’ne sizleri davet etmekten mutluluk ve şeref duymaktayız. 

Kongrede tıp, diş hekimliği, veteriner hekimlik, eczacılık, hemşirelik, ebelik, çok disiplinli sağlık bilimleri, sağlıkla ilgili çok disiplinli bilimler ile sağlık bilimleri ve hizmetlerine ilişkin diğer tüm çalışmalara, çeşitli eğitimlere ve bağımsız panellere yer verilecektir.

Ayrıca Isparta’nın endemik bitkiler çeşitliliğine istinaden bu yıl Kongrenin ana teması olarak belirlenen tıbbi aromatik bitkilerle ilgili bilimsel oturumlar, atölye (workshop) çalışmaları ve konuyla ilgili bir çok aktiviteler düzenlenecektir.

Kongrenin son günü ise gül ve lavanta bahçeleri ile işleme tesislerine yapılacak kültür gezilerine ayrılmıştır.

Kaliteli bir bilimsel program çerçevesinde, birbirinden değerli konuşmacıları dinlemek ve kendi deneyimlerinizi paylaşmak amacıyla 10 – 12 HAZİRAN 2022 tarihlerinde, Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Lütfü Çakmakçı Kültür Merkezi’nde, HİBRİT (yüz yüze ve çevrimiçi seçenekleriyle) olarak düzenleyeceğimiz kongremizde sizleri görmekten mutluluk duyarız.

En iyi dileklerimizle.

Kongre Düzenleme Kurulu

 

Kongre web adresimiz:

https://www.inhsc.org/

 

Kongre Afişimiz:

Kongre Ana Kurumlar, Dış ve İç Paydaşlar Afişimiz:

Kongre Instagram Hesabımız:

https://instagram.com/inhsc2022?utm_medium=copy_link

Yayın Tarihi: 01/04/2022
Okunma Sayısı: 1224