24 Kasım 2017 Cuma

Prof. Dr. Akkaya İçin Emeklilik Töreni

07 Ekim 2016 Cuma 13:10 tarihinde eklendi | 1675 defa okundu

Fakültemiz Dermatoloji Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Vahide BAYSAL AKKAYA adına düzenlenen emeklilik töreni, 05 Ekim Çarşamba günü Araştırma Uygulama Hastanesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi. Törende; Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alim KOŞAR, Araştırma Uygulama Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mehmet YILDIRIM, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Yonca SÖNMEZ, Doç. Dr. Rasih YAZKAN, üniversitemiz öğretim üyeleri, ve çalışma arkadaşları yer aldılar.

Tören Dermatoloji Anabilim Dalı Asistan Doktorlarından Dr. Başak FİLİZ’in gitar dinletisi ile başladı.

Ardından sıra ile Ortopedi A.D. öğretim üyelerinden Sayın Prof. Dr. Yakup Barbaros BAYKAL, Pediatri A.D. Başkanı Sayın Prof. Dr. Ahmet Rıfat ÖRMECİ, Hastanemiz Başhekimi Sayın Prof. Dr. Mehmet YILDIRIM ve Fakültemiz Dekanı Sayın Prof. Dr. Alim KOŞAR kürsüye gelerek Prof. Dr. Vahide BAYSAL AKKAYA hocamız hakkındaki duygu düşünce ve iyi dileklerini dile getirdiler.

Son olarak kürsüye gelen Prof. Dr. Vahide BAYSAL AKKAYA, veda konuşmasını yaptı.

Törende ayrıca, Prof. Dr. Vahide Baysal Akkaya’ya teşekkür plaketi takdim edildi.

Tıp Fakültesi ailesi olarak, 14 Nisan 1994 tarihinde Fakültemiz Dermatoloji Anabilim dalında yardımcı doçent olarak göreve başlayıp geçen yıllar zarfında fakültemizde ve üniversitemiz araştırma uygulama hastanesinde birçok idari görevde bulunmuş, bu görevleri başarı ile yerine getirmiş ve Fakültemizden birçok dermatoloji uzmanının yetişmesine vesile olmuş olan eski dekanlarımızdan Sayın Prof. Dr. Vahide BAYSAL AKKAYA hocamıza emeklilik yaşamında sağlık huzur ve mutluluklar dileriz.