24 Ekim 2018 Çarşamba

Emekliye Ayrılan Personelimize Plaket Töreni Düzenlendi.

16 Ağustos 2018 Perşembe 14:30 tarihinde eklendi | 538 defa okundu

Emekliliğe ayrılan Fakültemiz idari personellerinden Bilgisayar İşletmeni Hayati YILDIZ' a Dekanlığımızda düzenlenen törenle fakültemize vermiş olduğu hizmetlerinden dolayı plaket verildi.

Konuşmasında arakadaşımıza hizmetlerinden dolayı teşekkürlerini ileten Dekanımız Sayın Prof.Dr. Alim KOŞAR plaketini Hayati YILDIZ' a takdim etti.

Törene dekan yardımcılarımız Sayın Doç.Dr. Rasih YAZKAN, Sayın Doç.Dr. Kanat GÜLLE, Fakülte Sekreterimiz Sayın Zafer DURAN ve Dekanlığımız idari personelleri ile bazı hastane personelleri katıldı. Tüm çalışma arkadaşlarına hakkını helal ettiğini söyleyen Hayati YILDIZ, eski mesai arkadaşları ve amirlerinden de haklarını helal etmesini istedi.

Tıp Fakültesi ailesi olarak personelimize hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, emeklilik yaşamında huzur ve mutluluklar dileriz.