20 Ekim 2017 Cuma

Eğitim Becerileri Kursu

21 Şubat 2017 Salı 11:08 tarihinde eklendi | 699 defa okundu
Fakültemizde Eğitim Becerileri Kursu Yapıldı

Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi ve Bilişimi Anabilim Dalı Başkanlığı tarafından 3. Eğitim Becerileri Kursu 15-18 Şubat 2017 tarihleri arasında düzenlenmiştir. Kursta İstanbul Üniversitesi’nden Prof. Dr. Zeynep SOLAKOĞLU ve Yeditepe Üniversitesi’nden Yrd. Doç. Dr. Serdar ÖZDEMİR eğitimci olarak görev almıştır.

Farklı eğitim teknikleri uygulamalarının yapıldığı interaktif ağırlıklı geçen kursa yirmi öğretim üyesi katılmış ve sertifika almaya hak kazanmışlardır. Söz konusu kursta katılımcı olan Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alim KOŞAR Tıp Fakültesi’nin en önemli hedeflerinden birinin akreditasyon olduğunu belirterek kurs sırasında aktarılan etkin sunum teknikleri ve iletişim becerileri sayesinde eğitimimizin kalitesinin artacağını ifade etmiş,   Tıp Fakültesi öğretim üyelerinden oluşturulan Eğitim Becerileri Kurulu oluşturulduğunu ve bundan sonraki kursların bu kurul tarafından, daha sık aralıklarla verileceğini, bu sayede de tüm tıp fakültesi öğretim üyelerinin Eğitim Becerileri Kursu’nu almalarının sağlanacağını belirtmiştir.